4 Νοεμβρίου 2010

Καπάταης Χρήστος – Κεντρικός Τομέας Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"


Ο Χρήστος Καπάταης γεννήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας από Ελληνοπαλαιστίνιους γονείς το 1964. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ( πρώην ΑΒΣΠ ) στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Εργάστηκε στις οικονομικές υπηρεσίες εταιρίας μεγάλου Ελληνικού ομίλου. Από το 2002 έως και σήμερα διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Αθήνα.
Από την ηλικία των 16 ετών ανέπτυξε έντονη πολιτική δραστηριότητα και συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της νεολαίας. Ανέπτυξε επίσης έντονη αντιπολεμική δραστηριότητα και ιδιαίτερη
δράση στα θέματα που αφορούν τα Εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα.
Μέσα από τοπικούς συλλόγους ανέπτυξε δράση κυρίως σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.
Τον Ιανουάριο του 2009 μαζί με εξαμελή ομάδα συμμετείχε εκ μέρους του Γιώργου Α. Παπανδρέου σε αποστολή για την υποστήριξη και παροχή ανθρωπιστικής βοηθείας στην εμπόλεμη περιοχή της Γάζας στην Παλαιστίνη.
Από το 1989 έως το 2010 ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ από όπου και παραιτήθηκε και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.
Διετέλεσε μέλος της Γραμματείας του Τομέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων (Ε.Β.Ε.)
Στις Εθνικές Εκλογές του 2007 όπως και του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: